BMW iX1 xDrive30 - Företagsleasing

Premiär för nya BMW iX1 xDrive30

Nu kan vi med nöje presentera den helt nya BMW iX1 xDrive30, en helelektrisk modell med räckvidd på upp till 44 mil (WLTP).

BMW iX1 bygger på den femte generationen av BMW eDrive med en förbättrad laddningsteknik som hämtas från BMW i7. 

Med ett batteri på 64,7 kWh som ger upp till 438 kilometer räckvidd gör BMW iX1 till den perfekta kompanjonen, även på spontanresor. Dessutom ska den ge 120 kilometer i räckvidd på 10 minuter.
Att snabbladda från 10 till 80 procent går på 29 minuter.  

En ny interiör

BMW iX1 har en omdesignad interiör lyft från den tidigare generationen av X1. Här finner du en BMW Curved Display som sträcker sig från bakom ratten ändå ut mot mitten av kupén.
En kontrollpanel finns inbyggd i det svävande armstödet och mittenkonsolen kommer med ett fack som möjliggör trådlös laddning för mobilen. Det finns även möjlighet att lägga till panoramatak, stämningsbelysning samt ljudsystem från Harman Kardon.    

 

BMW iX1 xDrive 30

  • Helelektrisk
  • Effekt upp till 230 kW (313hk)
  • 0–100 km/h på 5,7s
  • Räckvidd (WLTP): upp till 438 km*
  • Pris från: 8 718 kr/m ex. moms**
  • Från 10% – 80% laddning på 29 min

 

*Alla värden är preliminära.
**Priset är preliminärt. Beroende på avtalat körsträcka och utrustning. Vi anpassar alltid finansieringen beroende på dina individuella behov.
Med reservation för ändringar och avvikelser i pris och specifikation.

Populära BMW leasingbilar

Går du i nybilstankar?

Här på Sixt leasing hjälper vi dig med att hitta rätt bil med rätt avtal som passar dina behov och plånbok, oavsett storlek på vagnpark.

Kontakta oss så berättar vi mer!