Sixt Leasing | Företagsleasing med garanterat restvärde

FleetManager Leasing

Förmånlig och smidig företagsleasing av begagnad bil anpassad efter dina individuella behov.

Företagsleasing begagnad bil | Sixt Leasing

Optimera din företagsekonomi

Optimera din företagsekonomi och förenkla bilanskaffningen med Sixt Leasings förmånliga företagsleasing av begagnade bilar. Vi erbjuder en flexibel och kostnadseffektiv lösning som hjälper dig att minimera utlägg och behålla viktigt kapital i ditt företag. Genom att välja företagsleasing av begagnad bil kan du undvika en stor kontantinsats och istället betala en månadskostnad för att använda bilen. Dessutom har du förmånen att lyfta halva momsen på leasingavgiften, vilket inte är möjligt vid köp av bil.

Sixt Leasings omfattande utbud av premiumbilar

Sixt Leasing har ett omfattande utbud av premiumbilar från olika tillverkare och kan skräddarsy leasingavtal som passar ditt företags specifika behov. Vi tar hänsyn till faktorer som avtalstid, körsträcka och önskat restvärde för att erbjuda dig den mest anpassade och förmånliga lösningen.

Leasa bil med Sixt Leasing - Flexibelt & tryggt

Tjänstebil till ditt företag

Vid intresse för att skaffa en tjänstebil till ditt företag, är Sixt Leasing den perfekta partnern att kontakta. Vi har regelbundet begagnade leasingbilar tillgängliga och kan hjälpa dig att hitta det bästa upplägget för dina behov och budget. Vårt erfarna team står redo att guida dig genom processen och säkerställa att du får en smidig och enkel leasingupplevelse.

Företagsleasing | Flexibel företagsleasign by Sixt leasing

Fördelar med att välja Sixt Leasing för din företagsleasing:

  • Enkel fakturaadministration: Vi förenklar din ekonomi genom att samla alla kostnader på en enda månadsfaktura.
  • Bekymmersfri service och försäkring: Vi inkluderar service, underhåll och försäkring i våra leasingavtal, vilket gör att du kan fokusera på din verksamhet utan att behöva oroa dig för dessa administrativa detaljer.
  • Balansräkningens stabilitet: Leasing är en avdragsgill kostnad för ditt företag och påverkar inte din företags soliditet.
  • Kapitalbesparing: Genom att välja leasing behöver du inte binda upp viktigt kapital i en bilinvestering, vilket ger dig ökad ekonomisk flexibilitet.
  • Garanterat restvärde: Du kan vara trygg i att vi tar ansvar för bilens värdeutveckling och du behöver inte oroa dig för bilens värde när leasingavtalet är över.
  • Guldkort hos Sixt hyrbilar: Som en extra förmån erhåller du fördelar, erbjudanden och rabatter hos Sixt hyrbilar.
Leasa bil online med Sixt leasing. Alltid på dina villkor!

Vägen till en enklare och förmånligare leasingupplevelse

Ta steget framåt och upptäck fördelarna med företagsleasing från Sixt Leasing. Kontakta oss idag för mer information och låt oss visa dig vägen till en enklare och förmånligare leasingupplevelse. Tillsammans skapar vi en stark och effektiv fordonsflotta för ditt företag.

Dela:

Populära Leasingbilar

Förmånlig och smidig företagsleasing av begagnad bil anpassad efter dina individuella behov.

Optimera din företagsekonomi och förenkla bilanskaffningen med Sixt Leasings förmånliga företagsleasing av begagnade bilar.
Förmånsbil - Företagsleasing bil med flexibla och transparenta avtal

Fördelar med Sixt Leasing

Maximal flexibilitet och ingen risk för bilens värde. Med operationell leasing slipper du lägga tid och energi på inköps- och försäljningsprocesser. Vi tar hand om allt detta! Alla kostnader på en och samma faktura, dessutom ingår allt du behöver. Försäkring, Service*, Fakturaadministration, Garanterat Restvärde och Guldkort.

*Gäller endast vid tecknat serviceavtal

Sixt är ansvarig för alla servicekostnader. Du och ditt företaget ansvarar för den dagliga skötseln av bilen samt att den sker i enlighet med bilens instruktionsbok och servicemanual. Indikerar bilen att den behöver service är det bara att kontakta Sixt så hjälper vi dig att boka tid m.m.*

*Gäller endast vid tecknat serviceavtal

Försäkring via Länsförsäkringar inkl. MER försäkring. 
Alla bilar som ingår i Sixt Leasing är försäkrade av Länsförsäkringar.
Skulle olyckan vara framme debiteras företaget den vid var tid gällande självrisken enligt försäkringsavtalet mellan Sixt och aktuellt försäkringsbolag.
I Sixt Leasing ingår det självklart hyrbil, i enlighet med Länsförsäkringars villkor, om det skulle vara så illa att bilen måste repareras.
Som kund till Sixt säkerställer vi att du alltid har tillgång till en bil.

Med Sixt Leasing slipper du betala en första förhöjd leasingavgift eller kontantinsats.
Sixt Leasing ger ditt företag en bättre likviditet.

Som Sixt Leasing-kund och -förare till en Sixt Leasing-bil får du givetvis alltid ett Sixt Guldkort vilket ger dig fördelar vid hyra av bil i både Sverige och utlandet.
Har ditt företag ett större behov av att leasa bil så tveka inte att kontakta Sixt Leasing.
Leasar ni bil ofta och mycket finns möjligheter att teckna ett förmånligt ramavtal för ditt företag vilket ger fördelar både i Sverige och i utlandet.
För kontaktuppgifter gå in på www.sixtleasing.se eller ring oss på 010-20 90 830.

Som företagare överöses du av pappersfakturor och pappersarbete är kanske inte det som drev dig att starta företag. En bil kan ge upphov till många fakturor och administration kostar pengar, men med Sixt Leasing sparar du tid eftersom alla kostnader kommer på en och samma faktura.
Sparar du tid så sparar du också ofta pengar.
Tid och pengar som kan användas till att utveckla ditt företag.

Sixt är känt för sina fina bilar och med Sixt Leasing får du tillgång till alla Sixts premiumbilar från exempelvis Mercedes-Benz, BMW och Audi. Sixts bilar har alltid en bra nivå på utrustning men är det någon särskild utrustning som är viktig för dig är det givetvis möjligt att ta fram en premiumbil speciellt för dig och ditt företag.

Med Sixt Leasing slipper du och ditt företag lägga tid på inköp och försäljningsprocesser. Sixt tar hand om allt och du har bara en kontaktperson som hjälper dig från A till Ö.

Sixt Leasing innebär att du slipper risken för bilens värde. I dessa tider då allt fler talar om hybrid- och elbilar samt att utvecklingen inom batteriteknik går snabbare och snabbare kan det vara extra skönt att slippa fundera på vad en bil är värd.

Hos Sixt Leasing är du alltid kund. Vi vill känna vår kund och hos oss är du inte ett kundnummer, du är en människa som ibland behöver någon som förstå dig. Du kan alltid prata med oss om allt som gäller bil, ekonomi, miljö, juridik och allt annat som rör dig, ditt företag och din bil. 

Fler och fler företag och företagare efterfrågar enkla och flexibla lösningar för sig själva och deras personal.
Det kan bero på olika orsaker såsom att inte vilja binda sig till ett långt leasingavtal vid ex.vis en provanställning, ett tillfälligt behov för ett projekt, en interimslösning då man i vissa lägen inte vill binda sig eller helt enkelt för att man tycker det är kul med bilar och önskar byta lite oftare. Oavsett orsak så erbjuder Sixt Leasing maximal flexibilitet och enkelhet för dig och ditt företag.

Orange blob

Din resa börjar här, fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort!

Företagsleasing med Sixt Leasing innebär en rad fördelar
Kontakta oss så berättar vi mer!