Förvara dina däck rätt – med Sixt leasing

Förvaring av dina däck är en viktig faktor för att bibehålla deras prestanda och egenskaper.

På Sixt Leasing har vi en lösning för dig – vi samarbetar med Däckia, en av de största aktörerna inom däckbranschen. Däckförvaring och hjulskifte varje säsong är en enkel del av din månadskostnad för leasingavtalet, och du får en kallelse när det är dags att skifta hjul.

Vi rekommenderar också byten av däck om de gamla är slitna. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och en hög servicenivå, och vi väljer alltid de däck som är bäst lämpade för din bil.

Har du redan förvarat dina däck hos en annan verkstad? Vi hjälper dig att flytta dem till närmaste Däckiaverkstad, så att du sparar både tid och pengar. Du kan också få mer information om vår tjänst genom att kontakta oss på 010-20 90 830 eller via info@sixtleasing.se.

Sixt Leasing strävar efter att erbjuda en helhetsservice för våra kunder, och vårt samarbete med Däckia är ett exempel på det. Vi vill göra det så enkelt och bekvämt som möjligt för våra kunder att ta hand om sina bilar och fokusera på sin affärsverksamhet. Genom vår tjänst för däckförvaring och hjulskifte kan du vara säker på att dina däck alltid är i toppskick, så att du kan känna dig trygg på vägarna.