Leasa Bil Nystartat Aktiebolag

Leasa bil nystartat aktiebolag | Sixt Leasing | Leasing för små och medelstora företag

Få din nystartade verksamhet på rull med vår företagsleasing!

Är du en entreprenör som precis har startat eget aktiebolag och behöver en pålitlig och effektiv bil för ditt företag?
Då har du kommit till rätt plats. Hos Sixt Leasing erbjuder vi skräddarsydda leasinglösningar för små och medelstora företag.

Unik personlig service

På Sixt Leasing värderar vi personlig service och bygger starka relationer med våra kunder. Vi förstår att varje företag har sina unika behov och utmaningar, och vi finns här för att hjälpa dig att hitta den perfekta leasinglösningen som passar just din verksamhet. Vårt dedikerade team av leasingexperter står till ditt förfogande för att ge dig professionell rådgivning och skapa en skräddarsydd plan som uppfyller dina behov.

Allt om personalbil - Flexibel leasing med Sixt Leasing | Företagsleasing

Garanterat restvärde

Vi erbjuder en garanterad restvärdeförsäkring för din leasingbil. Det innebär att du kan lämna tillbaka bilen vid leasingavtalets slut utan att behöva oroa dig för oväntade kostnader till följd av värdeminskning. Du kan vara trygg i vetskapen att vi erbjuder det bästa värdet för dina investerade pengar och att vi tar ansvar för bilens värdeutveckling.

Leasa bil nystartat aktiebolag med Sixt Leasing | Leasing för små och medelstora företag

Allt du behöver

När du väljer Sixt Leasing får du en komplett leasingupplevelse där allt du behöver ingår. Vi erbjuder en omfattande försäkring och regelbunden service inkluderat i priset för att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet utan att behöva oroa dig för extra kostnader. Dessutom erbjuder vi fakturaadministration och ett exklusivt guldkort hos Sixt, som ger dig fördelar vid biluthyrning och andra privilegier.

Leasa bil online med Sixt leasing. Alltid på dina villkor!

Få en kostnadsfri offert idag

Är du nyfiken på hur Sixt Leasing kan hjälpa dig att hitta den perfekta bilen för ditt nystartade företag?
Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vårt engagerade team står redo att svara på dina frågor och guida dig genom processen.
Vi är dedikerade att hitta den bästa leasinglösningen för dig och ditt företag.

Ta steget framåt och ge ditt nystartade företag den mobilitet och flexibilitet det behöver för att växa och nå framgång.
Välj Sixt Leasing som din pålitliga partner inom företagsleasing och låt oss tillsammans forma en framgångsrik framtid för ditt företag.

Dela:

Populära Leasingbilar

Få din nystartade verksamhet på rull med vår företagsleasing!

Hos Sixt Leasing erbjuder vi skräddarsydda leasinglösningar för små och medelstora företag.
Förmånsbil - Företagsleasing bil med flexibla och transparenta avtal