Leasa bil i Stockholm
med Sixt Leasing

Välkommen till Sixt Leasing Stockholm, din pålitliga partner för företagsleasing.
Vi är här för att göra din leasingupplevelse så enkel och smidig som möjligt.

Upptäck vårt breda utbud av leasingbilar

Oavsett om du vill leasa en Kia, elbil, Volvo, eller någon annan modell, har vi rätt bil för dig hos Sixt Leasing i Stockholm. Vi erbjuder ett brett utbud av bilar för att säkerställa att vi kan uppfylla alla dina behov.

Gör övergången till elbil med Sixt Leasing i Stockholm

Tänker du på att leasa en elbil?
Hos Sixt Leasing i Stockholm gör vi det enkelt för dig att ta steget mot grönare och mer hållbart bilägande.
Utforska vårt utbud av elbilar för leasing idag.

Sixt Leasing i Stockholm - din partner för billeasing

Sixt Leasing i Stockholm är engagerade i att ge dig en oöverträffad leasingupplevelse.
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, transparenta leasingplaner och en dedikerad kundservice.
Med oss är din tillfredsställelse alltid vår högsta prioritet.

Är du redo att börja din leasingresa?
Kontakta oss på Sixt Leasing i Stockholm idag för att lära dig mer om våra fantastiska billeasing erbjudanden.
Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta din perfekta bil!

Fyll i formuläret nedan eller ring oss på 010 20 90 830 för att få mer information och diskutera ditt företags specifika behov. Vi ser fram emot att bli din förtroendeingivande partner för företagsleasing i Stockholm.

Vill du veta mer? Läs vår FAQ

Sixt Leasing
(Fleetmanager Leasing AB)

Lokgatan 9C
211 20 Malmö

Tel: 010 20 90 830
Epost: info@sixtleasing.se

Sixt Leasing | billeasing på nätet

© Sixt Leasing 2023

Fördelar med Sixt Leasing

Maximal flexibilitet och ingen risk för bilens värde. Med operationell leasing slipper du lägga tid och energi på inköps- och försäljningsprocesser. Vi tar hand om allt detta! Alla kostnader på en och samma faktura, dessutom ingår allt du behöver. Försäkring, Service*, Fakturaadministration, Garanterat Restvärde och Guldkort.

*Gäller endast vid tecknat serviceavtal

Sixt är ansvarig för alla servicekostnader. Du och ditt företaget ansvarar för den dagliga skötseln av bilen samt att den sker i enlighet med bilens instruktionsbok och servicemanual. Indikerar bilen att den behöver service är det bara att kontakta Sixt så hjälper vi dig att boka tid m.m.*

*Gäller endast vid tecknat serviceavtal

Försäkring via Länsförsäkringar inkl. MER försäkring. 
Alla bilar som ingår i Sixt Leasing är försäkrade av Länsförsäkringar.
Skulle olyckan vara framme debiteras företaget den vid var tid gällande självrisken enligt försäkringsavtalet mellan Sixt och aktuellt försäkringsbolag.
I Sixt Leasing ingår det självklart hyrbil, i enlighet med Länsförsäkringars villkor, om det skulle vara så illa att bilen måste repareras.
Som kund till Sixt säkerställer vi att du alltid har tillgång till en bil.

Med Sixt Leasing slipper du betala en första förhöjd leasingavgift eller kontantinsats.
Sixt Leasing ger ditt företag en bättre likviditet.

Som Sixt Leasing-kund och -förare till en Sixt Leasing-bil får du givetvis alltid ett Sixt Guldkort vilket ger dig fördelar vid hyra av bil i både Sverige och utlandet.
Har ditt företag ett större behov av att leasa bil så tveka inte att kontakta Sixt Leasing.
Leasar ni bil ofta och mycket finns möjligheter att teckna ett förmånligt ramavtal för ditt företag vilket ger fördelar både i Sverige och i utlandet.
För kontaktuppgifter gå in på www.sixtleasing.se eller ring oss på 010-20 90 830.

Som företagare överöses du av pappersfakturor och pappersarbete är kanske inte det som drev dig att starta företag. En bil kan ge upphov till många fakturor och administration kostar pengar, men med Sixt Leasing sparar du tid eftersom alla kostnader kommer på en och samma faktura.
Sparar du tid så sparar du också ofta pengar.
Tid och pengar som kan användas till att utveckla ditt företag.

Sixt är känt för sina fina bilar och med Sixt Leasing får du tillgång till alla Sixts premiumbilar från exempelvis Mercedes-Benz, BMW och Audi. Sixts bilar har alltid en bra nivå på utrustning men är det någon särskild utrustning som är viktig för dig är det givetvis möjligt att ta fram en premiumbil speciellt för dig och ditt företag.

Med Sixt Leasing slipper du och ditt företag lägga tid på inköp och försäljningsprocesser. Sixt tar hand om allt och du har bara en kontaktperson som hjälper dig från A till Ö.

Sixt Leasing innebär att du slipper risken för bilens värde. I dessa tider då allt fler talar om hybrid- och elbilar samt att utvecklingen inom batteriteknik går snabbare och snabbare kan det vara extra skönt att slippa fundera på vad en bil är värd.

Hos Sixt Leasing är du alltid kund. Vi vill känna vår kund och hos oss är du inte ett kundnummer, du är en människa som ibland behöver någon som förstå dig. Du kan alltid prata med oss om allt som gäller bil, ekonomi, miljö, juridik och allt annat som rör dig, ditt företag och din bil. 

Fler och fler företag och företagare efterfrågar enkla och flexibla lösningar för sig själva och deras personal.
Det kan bero på olika orsaker såsom att inte vilja binda sig till ett långt leasingavtal vid ex.vis en provanställning, ett tillfälligt behov för ett projekt, en interimslösning då man i vissa lägen inte vill binda sig eller helt enkelt för att man tycker det är kul med bilar och önskar byta lite oftare. Oavsett orsak så erbjuder Sixt Leasing maximal flexibilitet och enkelhet för dig och ditt företag.

Orange blob

Din resa börjar här, fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort!

Företagsleasing med Sixt Leasing innebär en rad fördelar
Kontakta oss så berättar vi mer!