Sixt Leasing | Företagsleasing med garanterat restvärde

FleetManager Leasing

Leasa Tesla Model 3

När du väljer att leasa din Tesla Model 3 från Sixt Leasing, öppnar du dörrarna till en framtid som omfattar elegans, innovation och modern teknik. Med vår flexibla leasingtjänst anpassar vi avtalet efter dina individuella önskemål och behov, så att du kan uppleva körningen av en Tesla på dina egna villkor.

Leasa Tesla Model 3 - Sixt Leasing

Leasinghyra

från 8 345 kr ex. moms

Tesla Model 3 erbjuder en dynamisk körglädje, oöverträffad prestanda och en oslagbar komfortnivå. Med vårt leasingalternativ kan du välja mellan tre olika modeller, för att hitta den som bäst passar din livsstil och preferenser:

 • RWD: Standardmodellen av Model 3, som imponerar med en räckvidd på upp till 491 km. Njut av en smidig körupplevelse och en bil som enkelt anpassar sig efter din dagliga pendling.
 • Long Range: Med ett kraftfullt batteri som ökar räckvidden till upp till 602 km, passar denna modell perfekt för den som längtar efter att utforska mer av världen och dess sevärdheter.
 • Performance: För den kräsna föraren som vill uppleva det allra bästa i körglädje och precision, är Performance-modellen det självklara valet. Känn hur adrenalinet pumpar i kroppen när du trycker gaspedalen i botten och bilen accelererar med blixtens hastighet.

Model 3 RWD

Operationell Leasing
från 8 345 kr pr. månad
 • Försäkring inkl. MER
 • Fakturaadministration
 • Guldkort
 • Välj utrustning utefter egna önskemål

Model 3 Long Range

Operationell Leasing
från 10 565 kr pr. månad
 • Försäkring inkl. MER
 • Fakturaadministration
 • Guldkort
 • Välj utrustning utefter egna önskemål

Model 3 Performance

Operationell Leasing
från 11 285 kr pr. månad
 • Försäkring inkl. MER
 • Fakturaadministration
 • Guldkort
 • Välj utrustning utefter egna önskemål

Med Sixt Leasings Tesla Model 3 får du en bil som engagerar alla dina sinnen, från den mjuka känslan av läderklädseln, till det imponerande ljudsystemet och den eleganta designen som får huvuden att vända sig efter dig på gatan. Upptäck den framtidsinriktade teknologin och den oöverträffade komforten som bara en Tesla kan erbjuda, genom att leasa en Tesla Model 3 från Sixt Leasing idag.

Modell RWD Long Range Performance
Räckvidd (km) 491 602 547
Topphastighet (km/h) 225 233 261
0-100 km/h (sekunder) 6,1 4,4 3,3

Fyrhjulsdrift

Tesla använder två oberoende motorer för att förbättra redundansen. Med den digitalt styrda fördelningen av vridmoment till fram- och bakhjulen ger det en överlägsen väghållning och grepp på vägen jämfört med traditionella system.

Räckvidd

Med Tesla Model 3 behöver du inte oroa dig över räckvidden. Med över 45 000 Superchargers över hela världen kan du alltid hitta en lämplig plats för att ladda bilen när du är på väg.

Säkerhet

På Sixt Leasing strävar vi efter att endast erbjuda de säkraste bilarna, därför har vi ett krav på att alla bilar vi erbjuder har 5-stjärnig säkerhetsklassning.

När det gäller att leasa en bil till ditt företag tror vi att det inte ska vara en komplicerad process. Vi erbjuder ett enklare sätt att leasa tjänste- och förmånsbilar på.
När du väljer Sixt Leasing ingår allt du behöver för att komma igång direkt.
Vi tar hand om allt bilrelaterat och skickar en månadsfaktura med alla kostnader som rör bilen, vilket sparar dig tid och pengar samtidigt som du kan fokusera på att växa ditt företag.

Tveka inte, kontakta oss idag för fri rådgivning och hjälp med ett upplägg som passar dina behov för din perfekta tjänste- eller förmånsbil.

Orange blob

Din resa börjar här, fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort!

Företagsleasing med Sixt Leasing innebär en rad fördelar
Kontakta oss så berättar vi mer!

Fördelar med Sixt Leasing

Maximal flexibilitet och ingen risk för bilens värde. Med operationell leasing slipper du lägga tid och energi på inköps- och försäljningsprocesser. Vi tar hand om allt detta! Alla kostnader på en och samma faktura, dessutom ingår allt du behöver. Försäkring, Service*, Fakturaadministration, Garanterat Restvärde och Guldkort.

*Gäller endast vid tecknat serviceavtal

Sixt är ansvarig för alla servicekostnader. Du och ditt företaget ansvarar för den dagliga skötseln av bilen samt att den sker i enlighet med bilens instruktionsbok och servicemanual. Indikerar bilen att den behöver service är det bara att kontakta Sixt så hjälper vi dig att boka tid m.m.*

*Gäller endast vid tecknat serviceavtal

Försäkring via Länsförsäkringar inkl. MER försäkring. 
Alla bilar som ingår i Sixt Leasing är försäkrade av Länsförsäkringar.
Skulle olyckan vara framme debiteras företaget den vid var tid gällande självrisken enligt försäkringsavtalet mellan Sixt och aktuellt försäkringsbolag.
I Sixt Leasing ingår det självklart hyrbil, i enlighet med Länsförsäkringars villkor, om det skulle vara så illa att bilen måste repareras.
Som kund till Sixt säkerställer vi att du alltid har tillgång till en bil.

Med Sixt Leasing slipper du betala en första förhöjd leasingavgift eller kontantinsats.
Sixt Leasing ger ditt företag en bättre likviditet.

Som Sixt Leasing-kund och -förare till en Sixt Leasing-bil får du givetvis alltid ett Sixt Guldkort vilket ger dig fördelar vid hyra av bil i både Sverige och utlandet.
Har ditt företag ett större behov av att leasa bil så tveka inte att kontakta Sixt Leasing.
Leasar ni bil ofta och mycket finns möjligheter att teckna ett förmånligt ramavtal för ditt företag vilket ger fördelar både i Sverige och i utlandet.
För kontaktuppgifter gå in på www.sixtleasing.se eller ring oss på 010-20 90 830.

Som företagare överöses du av pappersfakturor och pappersarbete är kanske inte det som drev dig att starta företag. En bil kan ge upphov till många fakturor och administration kostar pengar, men med Sixt Leasing sparar du tid eftersom alla kostnader kommer på en och samma faktura.
Sparar du tid så sparar du också ofta pengar.
Tid och pengar som kan användas till att utveckla ditt företag.

Sixt är känt för sina fina bilar och med Sixt Leasing får du tillgång till alla Sixts premiumbilar från exempelvis Mercedes-Benz, BMW och Audi. Sixts bilar har alltid en bra nivå på utrustning men är det någon särskild utrustning som är viktig för dig är det givetvis möjligt att ta fram en premiumbil speciellt för dig och ditt företag.

Med Sixt Leasing slipper du och ditt företag lägga tid på inköp och försäljningsprocesser. Sixt tar hand om allt och du har bara en kontaktperson som hjälper dig från A till Ö.

Sixt Leasing innebär att du slipper risken för bilens värde. I dessa tider då allt fler talar om hybrid- och elbilar samt att utvecklingen inom batteriteknik går snabbare och snabbare kan det vara extra skönt att slippa fundera på vad en bil är värd.

Hos Sixt Leasing är du alltid kund. Vi vill känna vår kund och hos oss är du inte ett kundnummer, du är en människa som ibland behöver någon som förstå dig. Du kan alltid prata med oss om allt som gäller bil, ekonomi, miljö, juridik och allt annat som rör dig, ditt företag och din bil. 

Fler och fler företag och företagare efterfrågar enkla och flexibla lösningar för sig själva och deras personal.
Det kan bero på olika orsaker såsom att inte vilja binda sig till ett långt leasingavtal vid ex.vis en provanställning, ett tillfälligt behov för ett projekt, en interimslösning då man i vissa lägen inte vill binda sig eller helt enkelt för att man tycker det är kul med bilar och önskar byta lite oftare. Oavsett orsak så erbjuder Sixt Leasing maximal flexibilitet och enkelhet för dig och ditt företag.