en ny kärlek rullar in
hos sixt leasing!

Designad för att fånga ditt hjärta och byggd för att göra vardagen enklare än enklast. Vi välkomnar ORA, Sveriges nya elbilsvarumärke.
En prisvärd elbil som tar dig dit du ska.
Leasa ORA via Sixt Leasing och njut av enkelheten där allt ingår.

Leasa bil billigt | Ora elbil

Upptäck fördelen med ORA elbil tillsammans med Sixt Leasing.

Med konkurrenskraftiga priser är ORA den perfekta lösningen för företag som strävar efter att köra hållbart och kostnadseffektivt.
ORA-bilarna tillverkas med fokus på kvalitet och innovation.
Varje detalj är omsorgsfullt designad för att erbjuda en bekväm och smart körupplevelse.
Och med ORA:s starka närvaro inom elbilsindustrin kan du vara säker på att du får en pålitlig och välbyggd bil.
När det gäller priset på en ORA elbil, erbjuder vi konkurrenskraftiga priser som passar ditt företags budget.
Vi förstår vikten av att hitta en kostnadseffektiv lösning, och det är därför vi strävar efter att erbjuda de bästa alternativen på marknaden.
ORA är ett företag som är dedikerat till att driva framtidens mobilitet.
Med deras innovativa elbilar erbjuder de hållbara och miljövänliga alternativ för företag.
När du väljer en ORA elbil visar du ditt företags engagemang för att minska ditt koldioxidavtryck och bidra till en grönare framtid.
Så vad väntar du på?
Ta steget in i framtidens mobilitet med en ORA elbil.
Med låga leasingkostnader, pålitlig prestanda och hållbarhet som hörnstenar i ORA’s filosofi är vi övertygade om att du kommer att bli nöjd med ditt val.
Kontakta oss nu för att lära dig mer och ta reda på hur du kan köra en ORA elbil till ditt företag idag.

Fördelar med Sixt Leasing

Maximal flexibilitet och ingen risk för bilens värde. Med operationell leasing slipper du lägga tid och energi på inköps- och försäljningsprocesser. Vi tar hand om allt detta! Alla kostnader på en och samma faktura, dessutom ingår allt du behöver. Försäkring, Service*, Fakturaadministration, Garanterat Restvärde och Guldkort.

*Gäller endast vid tecknat serviceavtal

Sixt är ansvarig för alla servicekostnader. Du och ditt företaget ansvarar för den dagliga skötseln av bilen samt att den sker i enlighet med bilens instruktionsbok och servicemanual. Indikerar bilen att den behöver service är det bara att kontakta Sixt så hjälper vi dig att boka tid m.m.*

*Gäller endast vid tecknat serviceavtal

Försäkring via Länsförsäkringar inkl. MER försäkring. 
Alla bilar som ingår i Sixt Leasing är försäkrade av Länsförsäkringar.
Skulle olyckan vara framme debiteras företaget den vid var tid gällande självrisken enligt försäkringsavtalet mellan Sixt och aktuellt försäkringsbolag.
I Sixt Leasing ingår det självklart hyrbil, i enlighet med Länsförsäkringars villkor, om det skulle vara så illa att bilen måste repareras.
Som kund till Sixt säkerställer vi att du alltid har tillgång till en bil.

Med Sixt Leasing slipper du betala en första förhöjd leasingavgift eller kontantinsats.
Sixt Leasing ger ditt företag en bättre likviditet.

Som Sixt Leasing-kund och -förare till en Sixt Leasing-bil får du givetvis alltid ett Sixt Guldkort vilket ger dig fördelar vid hyra av bil i både Sverige och utlandet.
Har ditt företag ett större behov av att leasa bil så tveka inte att kontakta Sixt Leasing.
Leasar ni bil ofta och mycket finns möjligheter att teckna ett förmånligt ramavtal för ditt företag vilket ger fördelar både i Sverige och i utlandet.
För kontaktuppgifter gå in på www.sixtleasing.se eller ring oss på 010-20 90 830.

Som företagare överöses du av pappersfakturor och pappersarbete är kanske inte det som drev dig att starta företag. En bil kan ge upphov till många fakturor och administration kostar pengar, men med Sixt Leasing sparar du tid eftersom alla kostnader kommer på en och samma faktura.
Sparar du tid så sparar du också ofta pengar.
Tid och pengar som kan användas till att utveckla ditt företag.

Sixt är känt för sina fina bilar och med Sixt Leasing får du tillgång till alla Sixts premiumbilar från exempelvis Mercedes-Benz, BMW och Audi. Sixts bilar har alltid en bra nivå på utrustning men är det någon särskild utrustning som är viktig för dig är det givetvis möjligt att ta fram en premiumbil speciellt för dig och ditt företag.

Med Sixt Leasing slipper du och ditt företag lägga tid på inköp och försäljningsprocesser. Sixt tar hand om allt och du har bara en kontaktperson som hjälper dig från A till Ö.

Sixt Leasing innebär att du slipper risken för bilens värde. I dessa tider då allt fler talar om hybrid- och elbilar samt att utvecklingen inom batteriteknik går snabbare och snabbare kan det vara extra skönt att slippa fundera på vad en bil är värd.

Hos Sixt Leasing är du alltid kund. Vi vill känna vår kund och hos oss är du inte ett kundnummer, du är en människa som ibland behöver någon som förstå dig. Du kan alltid prata med oss om allt som gäller bil, ekonomi, miljö, juridik och allt annat som rör dig, ditt företag och din bil. 

Fler och fler företag och företagare efterfrågar enkla och flexibla lösningar för sig själva och deras personal.
Det kan bero på olika orsaker såsom att inte vilja binda sig till ett långt leasingavtal vid ex.vis en provanställning, ett tillfälligt behov för ett projekt, en interimslösning då man i vissa lägen inte vill binda sig eller helt enkelt för att man tycker det är kul med bilar och önskar byta lite oftare. Oavsett orsak så erbjuder Sixt Leasing maximal flexibilitet och enkelhet för dig och ditt företag.

Orange blob

Din resa börjar här, fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort!

Företagsleasing med Sixt Leasing innebär en rad fördelar
Kontakta oss så berättar vi mer!