Sixt Leasing | Företagsleasing med garanterat restvärde

FleetManager Leasing

Vad kostar det att leasa en Tesla?

Tesla Model Y företagsleasing - Leasa din nästa tjänstebil eller förmånsbil med sixt leasing.

Upptäck Fördelarna med Tesla Företagsleasing hos Sixt Leasing

Letar du efter en hållbar och kostnadseffektiv lösning för företagsleasing?

Då har du kommit rätt!

Upptäck fördelarna med att leasa en Tesla hos Sixt Leasing och ta din verksamhet till nya höjder.

Som företagare är det viktigt att välja rätt tjänstebil för att uppfylla både dina affärsbehov och miljömässiga mål.
Tesla har blivit synonymt med innovation, prestanda och hållbarhet, och deras elbilar har blivit alltmer populära som tjänstebilar. Men vad kostar det egentligen att leasa en Tesla och hur kan det gynna ditt företag? I detta blogginlägg kommer vi att utforska fördelarna med att välja Tesla som tjänstebil och ge dig en överblick över de kostnader som är förknippade med leasing.

Vi förstår dina utmaningar inom företagsleasing

Kontakta oss idag!

Vill du veta mer om att leasa en Tesla som tjänstebil?
Kontakta oss för att få personlig rådgivning och en skräddarsydd offert.

Om Sixt Leasing

Vår mission är att vi, genom att erbjuda enkelhet, innovation och personlig service baserat på vår kunskap och långa erfarenhet, vill vara med och leda utvecklingen av framtida lösningar för företagens behov av mobilitet. Vi vill vara med och visa vägen!

Ta steget mot en hållbar och kostnadseffektiv företagsleasing.

Kontakta oss idag för en skräddarsydd offert!

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt företag och sätta dig bakom ratten på en miljövänlig och prestigefylld Tesla. Ge ditt företag en konkurrensfördel och gör en positiv inverkan på planeten genom att välja Tesla som din nästa tjänstebil.
Share the Post:

Relaterade Inlägg

Restvärde leasingbil

Vad innebär restvärde?

Utforska konceptet med leasingbilens restvärde Leasingbilens restvärde är den summa du fortfarande är skyldig i slutet av leasingperioden, och det

Läs Mer

Fördelar med Sixt Leasing

Maximal flexibilitet och ingen risk för bilens värde. Med operationell leasing slipper du lägga tid och energi på inköps- och försäljningsprocesser. Vi tar hand om allt detta! Alla kostnader på en och samma faktura, dessutom ingår allt du behöver. Försäkring, Service*, Fakturaadministration, Garanterat Restvärde och Guldkort.

*Gäller endast vid tecknat serviceavtal

Sixt är ansvarig för alla servicekostnader. Du och ditt företaget ansvarar för den dagliga skötseln av bilen samt att den sker i enlighet med bilens instruktionsbok och servicemanual. Indikerar bilen att den behöver service är det bara att kontakta Sixt så hjälper vi dig att boka tid m.m.*

*Gäller endast vid tecknat serviceavtal

Försäkring via Länsförsäkringar inkl. MER försäkring. 
Alla bilar som ingår i Sixt Leasing är försäkrade av Länsförsäkringar.
Skulle olyckan vara framme debiteras företaget den vid var tid gällande självrisken enligt försäkringsavtalet mellan Sixt och aktuellt försäkringsbolag.
I Sixt Leasing ingår det självklart hyrbil, i enlighet med Länsförsäkringars villkor, om det skulle vara så illa att bilen måste repareras.
Som kund till Sixt säkerställer vi att du alltid har tillgång till en bil.

Med Sixt Leasing slipper du betala en första förhöjd leasingavgift eller kontantinsats.
Sixt Leasing ger ditt företag en bättre likviditet.

Som Sixt Leasing-kund och -förare till en Sixt Leasing-bil får du givetvis alltid ett Sixt Guldkort vilket ger dig fördelar vid hyra av bil i både Sverige och utlandet.
Har ditt företag ett större behov av att leasa bil så tveka inte att kontakta Sixt Leasing.
Leasar ni bil ofta och mycket finns möjligheter att teckna ett förmånligt ramavtal för ditt företag vilket ger fördelar både i Sverige och i utlandet.
För kontaktuppgifter gå in på www.sixtleasing.se eller ring oss på 010-20 90 830.

Som företagare överöses du av pappersfakturor och pappersarbete är kanske inte det som drev dig att starta företag. En bil kan ge upphov till många fakturor och administration kostar pengar, men med Sixt Leasing sparar du tid eftersom alla kostnader kommer på en och samma faktura.
Sparar du tid så sparar du också ofta pengar.
Tid och pengar som kan användas till att utveckla ditt företag.

Sixt är känt för sina fina bilar och med Sixt Leasing får du tillgång till alla Sixts premiumbilar från exempelvis Mercedes-Benz, BMW och Audi. Sixts bilar har alltid en bra nivå på utrustning men är det någon särskild utrustning som är viktig för dig är det givetvis möjligt att ta fram en premiumbil speciellt för dig och ditt företag.

Med Sixt Leasing slipper du och ditt företag lägga tid på inköp och försäljningsprocesser. Sixt tar hand om allt och du har bara en kontaktperson som hjälper dig från A till Ö.

Sixt Leasing innebär att du slipper risken för bilens värde. I dessa tider då allt fler talar om hybrid- och elbilar samt att utvecklingen inom batteriteknik går snabbare och snabbare kan det vara extra skönt att slippa fundera på vad en bil är värd.

Hos Sixt Leasing är du alltid kund. Vi vill känna vår kund och hos oss är du inte ett kundnummer, du är en människa som ibland behöver någon som förstå dig. Du kan alltid prata med oss om allt som gäller bil, ekonomi, miljö, juridik och allt annat som rör dig, ditt företag och din bil. 

Fler och fler företag och företagare efterfrågar enkla och flexibla lösningar för sig själva och deras personal.
Det kan bero på olika orsaker såsom att inte vilja binda sig till ett långt leasingavtal vid ex.vis en provanställning, ett tillfälligt behov för ett projekt, en interimslösning då man i vissa lägen inte vill binda sig eller helt enkelt för att man tycker det är kul med bilar och önskar byta lite oftare. Oavsett orsak så erbjuder Sixt Leasing maximal flexibilitet och enkelhet för dig och ditt företag.

Orange blob

Din resa börjar här, fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort!

Företagsleasing med Sixt Leasing innebär en rad fördelar
Kontakta oss så berättar vi mer!