Laga ditt stenskott och spara både tid och pengar!

Vänta inte tills vindrutan spricker. 

Välkommen till den bättre bilvärlden med Sixt Leasing!

Som tjänstebilsförare vet du säkert hur viktigt det är att ha en bil som fungerar som det ska. En bil som är säker, driftsäker och som inte tar alltför mycket tid och pengar.

Laga ditt stenskott

Men det finns en möjlighet att förbättra din bilupplevelse ännu mer. Laga ditt stenskott idag och spara både tid och pengar!

Vänta inte tills vindrutan spricker. 
 
Vänta inte tills vindrutan har spruckit. Temperaturerna svingar kraftigt under vinterhalvåret, och det kan leda till att stenskott växer till stora sprickor i vindrutan. För att undvika detta, boka en tid hos våra samarbetspartners Carglass eller Glaskedjan. De kan laga stenskottet på bara 30-40 minuter medan du väntar.

Inte bara kommer din sikt att förbättras, men du kommer också att sänka din självrisk från 1 500 kr till bara 200 kr. Vidare är det också bättre för miljön att laga stenskottet i stället för att byta ut hela vindrutan.

Förutom detta kan du också beställa stenskottsplåster gratis från Carglass för att skydda ditt stenskott mot smuts och fukt.

Beställ gratis stenskottsplåster utan kostnad!


Sixt Leasing är dedikerade till att ge dig den bästa bilupplevelsen. Vi vill visa vägen till ett enklare, mer miljö- och innehållsmässigt bättre bilval.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att uppnå detta. Se vårt utbud av tjänstebilar och låt oss visa vägen tillsammans med dig!

 

Carglass

Glaskedjan

Se vårt utbud av tjänstebilar >>